Auping bedden

Kleur in de slaapkamer

Kleuren in de slaapkamer zijn heel persoonlijk. Koninklijke Auping bv heeft met de nieuwe eigentijdse stoffencollectie aan iedereen gedacht. Of je nu houdt van een uitbundige kleur als dieprood of een meer ingetogen kleur zoals koper. Bij Auping staat kleur centraal, net als bij de internationale modetrends die Auping op de voet volgt. De brede collectie stoffen is ontworpen voor alle Auping boxsprings en omvat een rijk pallet aan kleuren en structuren in kwalitatief hoogwaardige materialen.



Een stof moet er niet alleen mooi uitzien. Zeker in en om je bed, moet het ook goed aanvoelen. Voor iedereen is dat anders. De nieuwe stoffencollectie van Auping biedt veel keuzemogelijkheden. Als geel bijvoorbeeld je ideale slaapkamerkleur is, kan je kiezen voor okergele velours, wol in de kleur mosterdgeel of een gele stof in een fijne structuurweefsel.

Slaapvertrek als vijfsterren hotelkamer
De beddenfabrikant uit Deventer volgt de internationale mode- en interieurtrends op de voet en heeft zich laten inspireren om iedereen de mogelijkheid te geven om de slaapkamer naar eigen smaak aan te kleden als een luxueuze hotelkamer. Wie durft te gaan voor een opvallend kleurige slaapkamer, kiest voor de nieuwste modekleuren zoals oudroze, goudgeel, smaragdgroen of blauwgrijs. Wil je de slaapkamer liever rustig houden, dan kies je ervoor accentkleuren aan te brengen in de aankleding van het bed en de kussens en poefs in de slaapkamer. Auping inspireert met drie thema’s: romantisch Parijs, retro Havana en warm Londen. De verschillende kleurschakeringen geven iedere slaapkamer een persoonlijke ‘look and feel’.

Kleur is bepalend voor de sfeer in de slaapkamer. De kleurrijke stoffen van Auping maken de slaapkamer tot een aantrekkelijke plek om heerlijk weg te dromen. Ze zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt, zoals wol, en zijn slijtvast, kleurecht, duurzaam en verantwoord vervaardigd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist