Auping bedden

meest vertrouwde beddenmerk

 

 


Auping is als winnaar gekomen uit het Readers Digest Lezersonderzoek ‘Trusted Brands’ in de categorie bed. Evenals vorig jaar is Auping het beddenmerk waarin de consument het meeste vertrouwen heeft. In de beoordeling tellen ondermeer de kwaliteit, de prijs/ kwaliteitverhouding en de mate waarin het merk weet wat de behoefte van de consument zijn mee. Auping scoorde op al deze zogenaamde ‘vertrouwensfactoren’ als beste van de beddenmerken.
 
Het ‘Trusted Brands’ onderzoek is voor de negende keer uitgevoerd, in maar liefst zestien Europese landen met in totaal 25.000 respondenten. Het onderzoekt het consumentenvertrouwen in merken, over twintig categorieën zoals auto, bank en wasmiddel. In Nederland zijn hier zeventien lokale categorieën aan toegevoegd, waaronder de categorie bed.

Bijna 40% van de deelnemers aan het onderzoek vindt Auping het betrouwbaarste beddenmerk van Nederland. Auping heeft hiermee een ruime voorsprong op de nummers twee en drie, respectievelijk 23% (Beter Bed) en 12% (Hästens). 86% van de Auping bezitters zou het merk aanbevelen bij anderen. Bij Beter Bed en Ikea bedraagt dit respectievelijk 59% en 69%.

Over Auping
Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlands beddenbedrijf, met vestigingen in diverse Europese landen. Auping begon 120 jaar geleden als smederij in Deventer en specialiseerde zich al snel in spiraalbodems. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Uitgangspunt bij de ontwikkeling van de Auping bedden zijn drie pijlers: ventilatie, ondersteuning en gelijkmatige drukverdeling. Auping is de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan garant voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist