Auping bedden doet onderzoek

Zwoele zomernachten houden man wakker

Het KNMI voorspelt de komende tijd warme temperaturen. Voor veel Nederlanders betekent dit slecht nieuws voor de nachtrust. Slapeloze nachten, overmatig zweten en een slecht humeur de volgende dag: het warme zomerweer zorgt bij veel Nederlanders voor vermoeidheid. Dit blijkt uit onafhankelijk, representatief onderzoek onder 819 Nederlanders, uitgevoerd in opdracht van Auping.Bijna de helft van de Nederlanders (44%) zegt slaapproblemen te hebben bij teveel warmte. Met name het zweten in bed door de zomerse temperaturen houdt hen wakker, zegt 32%. Vooral mannen geven aan hier last van te hebben (63%, tegen 53% van de vrouwen). Sommige vrouwen (6%) ergeren zich aan een zwetende man in bed. Ruim een kwart van de Nederlanders (27%) heeft het vaak te warm in bed.

Slecht humeur
De slapeloze nachten door de warmte, beïnvloeden de prestaties de volgende dag. Bijna vier op de tien Nederlanders (39%) vindt dat de dagelijkse werkzaamheden lijden onder een slechte nachtrust. Ook balen ze van het slechte humeur van hun partner (29%) of baas (19%) als die slecht hebben geslapen.

Bedergernissen
Naast zweetlijven, ergeren Nederlanders zich aan onrustig slapende partners (25%) en snoozende wekkers (11%), maar ook aan partners die uitslapen (6%). Een op de tien Nederlanders gaat dan ook wel eens apart liggen van zijn of haar partner (11%). En 7% zou het liefste altijd alleen in bed liggen. Veelal mannen (13%, tegen 6% van de vrouwen) storen zich aan de koude voeten van hun partner.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist