Auping bedden

Royal wellness


Auping introduceert een nieuw paradepaardje onder de bedden: de Royal Wellness. Een speciale versie van het succesvolle Royal-model. Geheel aangepast aan de wensen van de consument van nu: genieten en verwend worden. De Royal Wellness heeft luxueuze extra’s als luchtmassage, een hotspot die de onderrug extra warmte geeft en een extra ondersteuning voor de lage rug (XBS®: eXtra Back Support). Samen moeten deze drie voorzieningen zorgen voor een nog betere ondersteuning en een nog betere ontspanning ter voorbereiding op de slaap.

 

 

Luchtmassage zorgt voor subtiele golven

De luchtmassage waarover de Auping Royal Wellness beschikt, is een subtiel massagesysteem voor de totale ontspanning van het hele lichaam. Smalle luchtkanaaltjes worden één voor één opgeblazen. Zo ontstaat een ontspannende massage, die een zachte tinteling over de rug laat gaan zonder dat het bed of de matras trilt.

 

Hotspot: spieren ontspannen door extra warmte

De hotspot zorgt voor extra ontspanning. Deze weldadige warmtebron geeft gerichte warmte op het lichaam, die snel doordringt tot diep in de spieren van de onderrug. Precies de plaats dus waar we onze rug het meest belasten. De diep doordringende warmte van de hotspot helpt deze vermoeide spieren te ontspannen, wat het in slaap vallen vergemakkelijkt.

 

XBS® voor een extra steun in de rug

Auping introduceert in de Royal Wellness ook de XBS®, oftewel eXtra Back Support. Dit is een traploos verstelbare steun voor de lage rug. Door deze extra rugondersteuning wordt de welving van het lichaam nu nog beter gevolgd, zodat bed en lichaam één geheel lijken te vormen.

Vijf motoren zorgen bij de Auping Royal Wellness voor de traploze verstelbaarheid van nek, boven- en onderrug én boven- en onderbenen.

   

Van alle gemakken voorzien

Het elektronisch geheugen kan een aantal voorkeursstanden opslaan voor slapen, ontspannen, tv-kijken, lezen. Bovendien heeft het bed een schoonmaakstand, om gemakkelijk onder het bed te kunnen stofzuigen. Met één simpele druk op de knop op de infrarood afstandsbediening wordt het voeteneinde omhoog gezet. Niemand hoeft dus nog op de knieën om onder het bed schoon te maken.

 

Ventilatie net zo belangrijk als ondersteuning

Maar het allerbelangrijkste blijft ook bij de Royal Wellness: lekker slapen en fris wakker worden. Een goede ventilatie is daarbij net zo belangrijk als een goede actieve ondersteuning. Elke Auping Royal Wellness is daarom voorzien van een AVS matras én van de bekende Auping spiraalbodem.

 

Op maat gemaakt

Iedere Auping Royal Wellness wordt volgens de wensen van de klant samengesteld en speciaal op maat gemaakt. Het ideale bed is tenslotte voor ieder mens anders.

 

Samen met gerenommeerde wetenschappers en ontwerpers

Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlands beddenbedrijf, met vestigingen in diverse Europese landen. Auping begon 120 jaar geleden als smederij in Deventer en specialiseerde zich al snel in spiraalbodems. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Uitgangspunt bij het de ontwikkeling van onze bedden zijn de drie pijlers die een Auping night zo bijzonder maken: ventilatie, ondersteuning en gelijkmatige drukverdeling. Zo leidt een Auping night tot een Better day. Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers – zoals Frans de la Haye, Piet Hein Eek en Jan des Bouvrie. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan garant voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad. Een select aantal tophotels in Nederland en ook daarbuiten zijn voorzien van Auping bedden.


Kijk voor meer informatie op: www.auping.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist