Auping

presenteert slaapinnovaties tijdens IMM

Koninklijke Auping presenteert dit jaar drie slaapinnovaties tijdens de IMM in Keulen: Auping Support Scan, Auping Connect en Somnox Slaaprobot. De bedden- en matrassenfabrikant uit Deventer laat hiermee zien dat zij continu oplossingen voor een goede nachtrust ontwikkelt. De internationale interieurbeurs IMM toont van 15 tot en met 21 januari 2018 de nieuwste trends op het gebied van meubel- en interieurdesign.

Auping Support Scan
Auping gelooft dat een goede matras voor iedereen anders is. Ieder lichaam is verschillend. Een goed matrasadvies is dan ook heel persoonlijk. Auping wil door een aantal heldere stappen te doorlopen voor elke persoon een passend matras adviseren. Om makkelijker de perfecte matras te vinden, introduceert Auping ‘Support Scan': een meetmatras die op een objectieve manier berekent welke matras voor de testpersoon ergonomisch het beste ligt. Slaapcomfort wordt namelijk met name bepaald door ondersteuning en liggevoel. Door middel van sensoren wordt de indrukking van iedere pocketveer gemeten en dat levert een gedetailleerd lichaamsprofiel op. Hiermee kan een
betrouwbaar advies worden gegeven over de hardheid en de zones in de matras.

Auping Connect
Auping Connect is een nieuwe gadget die de consument de mogelijkheid biedt om zijn of haar verstelbare Auping bed nu ook met een telefoon of tablet te bedienen. Met een bijbehorende app verstelt de consument eenvoudig beide bed helften, individueel of tegelijkertijd. Auping Connect heeft daarnaast unieke functies, zoals een wekker die de gebruiker op een plezierige manier wekt door het hoofdeind geleidelijk omhoog te laten komen en een sleep timer om het bed automatisch naar beneden te verstellen. Handig voor als de gebruiker in slaap valt tijdens het lezen of tv kijken. Door de draadloze technologie die gebruikt wordt, zal Auping Connect in de toekomst kunnen ommuniceren met andere applicaties in huis, zoals lampen, de thermostaat of het geluidssysteem.

Somnox Slaaprobot
Somnox, de eerste slaaprobot ter wereld, bedacht en ontworpen aan het Robotica Instituut van de TU Delft en mede ontwikkeld en geproduceerd door Auping, komt naar verwachting in juli 2018 op de markt. Somnox Slaaprobot is een zachte 'knuffelrobot' die de gebruiker helpt met het in slaap vallen, in slaap blijven en fris wakker worden met behulp van intelligente technologie die lichaam en geest kalmeert. De slaaprobot heeft een scala aan effectieve functies; de slaaprobot simuleert een menselijke ademhaling. Het voelen van een rustige ademhaling zorgt ervoor dat de gebruiker zelf ook rustig gaat ademhalen en ontspant. De slaaprobot registreert het stadium van de slaap en past daar het ritme op aan. Naast de ademhaling kan Somnox Slaaprobot ook rustige geluiden afspelen (zoals begeleide meditatie, muziek en hartslag) die vanzelf stoppen als de gebruiker in slaap valt.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist