Aerobed is het ideale logeerbed

Gasten kunnen ook lekker slapen

Van plan te kamperen? Willen je kinderen uit logeren? Of heb je weinig plek en wil je een logee ontvangen? Om wat voor reden dan ook, het comfort van slapen mag hierbij niet verloren gaan. Daarom stellen wij aan je voor: het aerobed! In dit blog gaan we in op de voordelen van dit kwalitatief hoogwaardig luchtbed.

Voordeel #1 kwaliteit:

De luchtbedden van aerobed worden gemaakt van extra dik allergie-vrij PVC. Dit is bevorderlijk voor een veilige, gezonde nachtrust. De bovenstructuur van aerobed zijn speciaal en voelen net aan als een echt matras. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen zit er standaard twee jaar garantie op de luchtbedden en op de platinum modellen zelfs vijf jaar. Naast de kwaliteit is er ook gekeken naar ziekteverspreiders. De Premium Collection luchtbed is afgewerkt met een antimicrobiële behandeling. Dit remt de groei van bacteriën op het luchtbed en voorkomt schimmel, meeldauw en nare geurtjes.

Voordeel #2 gemak:

Nog een voordeel is het gemak waarmee dit luchtbed wordt opgezet. Dit aerobed wordt namelijk geleverd met een elektrische pomp. Je opent het ventiel, draait de pomp erop en zet hem aan. Binnen één minuut is het bed vol. Tevens zit er een beveiliging op, wat het bed ervan weerhoudt om kapot te gaan tijdens het pompen. Is het bed toch te hard opgepompt? Dan kun je eenvoudig met het ventiel wat lucht laten ontsnappen. Heb je erop geslapen en is het tijd om het luchtbed weer op te bergen? Dat is een fluitje van een cent. Laat de lucht eruit lopen via het grote ventiel. Vouw het luchtbed op en plaats het in de meegeleverde tas. Dit neemt weinig ruimte in beslag en kan zo in de kast worden gelegd of worden meegenomen door het hengsel wat aan de tas vast zit.

Voordeel #3 collectie:

Er zijn verschillende soorten aerobed modellen. Dit zijn ze:

  • Met opblaasbaar hoofdeinde
  • Hoog luchtbed 1- of 2-persoons
  • Laag luchtbed 1- of 2-persoons
  • Premium Collection

Voordeel #4 comfort:

Alle luchtbedden uit de AeroBed Premium Collection zijn inclusief een fluweelachtige toplaag. Daardoor voelt het luchtbed heerlijk zacht aan en licht stukken beter dan een gewoon luchtbed met een plastic achtige glad PVC-materiaal. Aangeraden wordt om beddengoed te gebruiken, deze blijft door te toplaag ook veel beter zitten. Over de constructie is ook nagedacht; deze is namelijk in een piramidevorm. Het bovenste gedeelte is iets smaller dan het onderste gedeelte waardoor stabiliteit gewaarborgd is. Draai je dus ‘s nachts zo vaak als je wil om, want je rolt er niet zomaar uit. Beddengoed of een hoeslaken blijft door deze constructie ook extra goed liggen.

Belang van goede nachtrust:

Er zit een kern van waarheid in het oude gezegde: "Opstaan aan de goede kant van het bed." Het heeft niets te maken met uit welke kant van het bed je rolt, maar slapen kan leiden tot een goed humeur.  En echt, het is logisch. Als je goed slaapt, word je uitgerust wakker. Uitgerust zijn helpt je energieniveau te verhogen. En dit is natuurlijk extra belangrijk bij een logeerpartijtje zodat je de volgende dag energiek de dag doorkomt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist