Erhardt veranda's

ERHARDT T-100 en T-150

Met een aluminium veranda kunt u vrijwel het gehele jaar van uw terras genieten. Verandafabrikant Erhardt kent twee verschillende modellen: het type T-100 (met een maximale diepte van 350cm) en het type T-150 (met een maximale diepte van 600cm). Beide modellen kunnen worden uitgevoerd met 2 staanders. Hiermee kan een breedte van 7 meter worden bewerkstelligd, waardoor een hinderlijke derde staander overbodig is.

De constructie van de veranda’s is gemaakt van aluminium, dat standaard dubbel gepoedercoat wordt in de kleuren wit ral-9016, ral-9007 structuur of antraciet db-703. Uiteraard is elke gewenste ral-of structuurlak mogelijk. Door het toepassen van filigraan profielen in combinatie met gelaagd glas kan er hete hel jaar lang genoten worden, zonder onderhoud te hoeven plegen.

Praktisch en innovatief
De varanda’s zijn te plaatsen met of zonder zonwering. De speciaal ontwikkelde serrezonweringen kunnen ten alle tijden worden toegepast, zowel op een veranda als eronder. De Erhardt Z zip screens en V verticale zonwering altijd perfecte bescherming tegen zon, zicht- en wind. Met keuze uit meer dan 200 verschillende dessins bepaalt u zelf de sfeer van uw veranda. Kies voor uw persoonlijke kleursamenstelling. Het comfort is te verhogen met een infrarood terrasheater en met een Erhardt lichtlijst of geïntegreerde verlichting kunt u de avond eindeloos verlengen.

De tuinkamer is perfect af te sluiten met spiekkozijnen, die eventueel voorzien kunnen worden van ‘Borstwering’. Om optimaal te genieten van een warme zomerdag, zijn glazen schuifwanden de ideale oplossing.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Serres en veranda's?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist