Royal Grass

 Naam: Royal grass
 Branche: Kunstgras
 Website: www.royalgrass.nl
   

Over Royal Grass kunstgras:
... voor puur en natuurlijk genieten
Het kunstgras van Royal Grass is van topkwaliteit. Royal Grass behoudt jaar na jaar haar mooie kleur. Ons kunstgras wordt gemaakt van hoogwaardige TenCate vezels en wordt uitgebreid getest op verkleuring en UV resistentie onder extreme omstandigheden. Royal Grass geeft in Nederland 10 jaar garantie tegen verkleuring. Daar hoeft ú niets voor te doen.

De natuur diende als voorbeeld voor de ontwikkeling van de gepatenteerde V-shape welke wordt gebruikt voor Royal Grass kunstgras. De kleurstelling maar ook de vorm en structuur van natuurgras is overgenomen in het ontwerp van de kunstgrasvezels. Een stevige kern, de "ruggengraat" van de vezels, zorgt ervoor dat de vezel mooi rechtop staat.

... het kunstgras dat u met rust laat
Het kunstgras van Royal Grass is van topkwaliteit. Royal Grass kunstgras behoudt jaar na jaar haar mooie kleur. Ons kunstgras wordt gemaakt van hoogwaardige TenCate kunstgras vezels en wordt uitgebreid getest op verkleuring en UV resistentie onder extreme omstandigheden. Royal Grass geeft op haar kunstgras in Nederland 10 jaar garantie tegen verkleuring. Daar hoeft ú niets voor te doen.

De natuur diende als voorbeeld voor de ontwikkeling van Royal Grass kunstgras. De kleurstelling maar ook de vorm en structuur van natuurgras is overgenomen in het ontwerp van de V-vormige kunstgras vezels. Een stevige kern, de "ruggengraat" van de vezels, zorgt ervoor dat de kunstgras vezel mooi rechtop staat.