Roomplanners

Als je een nieuwe woning gaat betrekken of als je juist je huidige woning opnieuw wilt inrichten, is het erg prettig als je van te voren weet of het wel gaat bevallen. WonenWonen.nl biedt u een drietal programma's waarmee u 2- en 3D kunt inrichten en/of ontwerpen.

Veel plezier! 

Navigram 3D Roomplanner

Een duidelijk en overzichtelijk beeld van uw nieuwe huis of tuin in 3D?
Via dit unieke 3D programma Navigram krijgt u een zeer overzichtelijk en uniek beeld van de gehele inrichting van uw huis of tuin. Elke ruimte is te vormen en zelfs uw tuin kunt u 3D inrichten. Met dit programma kunt u gemakkelijk uw tekening opslaan, zodat u deze mee kunt nemen naar bijvoorbeeld een woninginrichter of hovenier! Ga snel aan de slag en waan uzelf een echte architect.


Klik hier om Navigram 3D Roomplanner te starten.

_________________________________________________________________________________________________________________

Hom3decorator

Try Before You By. Het is een bekend probleem: je koopt een mooie bank of 2 leuke fauteuiltjes, maar thuis blijkt niet helemaal te passen. Met Hom3decorator van WonenWonen.nl plaats je het gewenste meubelstuk online in je huiskamer en zie je direct het resultaat. Het meest geweldige aan dit programma is dat je echt met je eigen huiskamer kunt werken door een foto up te loaden.

 

Klik hier om Hom3decorator te starten.

________________________________________________________________________________________________________________

Woningplan 2D

Wil je toch liever gewoon een 2D ontwerptekening maken? Met Woningplan kan direct online met de muis elke ruimte in en rond het huis exact op maat worden gemaakt. Er staan zo'n 7.000 voorwerpen er beschikking voor een volledige inrichting van iedere ruimte. Ook schuine of ronde wanden, erkers, nissen of andere aparte vormen zijn eenvoudig te creëren met een klik van de muis.

 

Klik hier om woningplan te starten.

_________________________________________________________________________________________________________________