Stressless

Relaxfauteuils

Ekornes® heeft voor 2013 oranje als zijn signaalkleur gekozen en zal het komende jaar Paloma Clementine leer gebruiken in zijn marketing. Tegelijkertijd introduceert het bedrijf een splinternieuw communicatieconcept en reclameprogramma's, die een nieuwe kant van het welbekende merk laten zien.

De keuze voor Clementine als signaalkleur voor 2013 is gebaseerd op een breed overzicht van kleurprognoses voor het komende seizoen, waar oranje domineert in een palet dat is geïnspireerd door kleuren die we in de natuur kunnen vinden. Behalve dat het een kleur is die de mode zal domineren, moet de signaalkleur opvallen en als een onderscheidende 'blikvanger' in de marketing van het bedrijf werken.

Nieuw communicatieconcept
Het gebruik van een signaalkleur in 2013 zal nog meer opvallen in het communicatieconcept van Ekornes®. Het basisidee achter het concept toont het contrast van een comfortabele Stressless® stoel of bank in een stressvolle omgeving. Dat symboliseert dat de schaarse momenten die we voor onszelf hebben van hoge kwaliteit moeten zijn en echt comfort moeten bieden. Het contrast wordt nog duidelijker door de omgeving in zwart/wit weer te geven, terwijl het meubel in kleur verschijnt.

Talloze mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen
De signaalkleur zal in 2013 de advertenties, banners, postersites en televisiecommercials domineren. Paloma Clementine is slechts één van de 130 afwerkingen en kleuren die u kunt kiezen voor uw Stressless® meubelen. Wanneer de kleur oranje niet uw smaak is, kunt u een keuze maken uit vele andere kleuren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist