Rolf Benz relaxfauteuils

Model 560

Glijden, zweven, beschermd worden. Een fauteuil waarin je kunt zitten en liggen, dromen en wakker worden. Een fauteuil om in te lezen, tv te kijken en te filosoferen. Een fauteuil die veel mogelijkheden biedt en gemakkelijk te gebruiken is.

Met de verfijnde, androgyne vormgeving past deze relaxfauteuil Rolf Benz 560 in bijna ieder interieur. De specialiteit van dit rustpunt is de Easy Up functie: terwijl de zitting en rugleuning zich synchroon bewegen, glijdt de eigenaar gemakkelijk in de gewenste ligpositie. Het innovatieve mechanisme zorgt door middel van de kinetische energie voor een gemakkelijk opstaan. De flexibele hoofdsteun en voetenbank zorgen voor extra comfort.

Rolf Benz 560 staat vele vormen van personalisering toe. De ambachtelijk bewerkte stoel kan in twee maten en verschillende voetvarianten worden besteld. Het uiterlijk is geheel afhankelijk van de gekozen leersoorten of stoffen uit de Rolf Benz bekledingscollectie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist