Rolf Benz relaxfauteuils

Molto

Langverwacht: dit bankenprogramma, Rolf Benz MOLTO, combineert de ultieme functionaliteit met subliem comfort en esthetische vormgeving. De karakteristieke rechte lijnen en hoeken van deze relaxelementen zijn een aanwinst voor ieder modern interieur. Design: Norbert Beck

De Rolf Benz MOLTO biedt een relaxte zitformule voor iedere situatie, gekenmerkt door de rechte, hoge rugleuningen, een puristisch vormgegeven tegenhanger van de weelderige zachte vormen van de relaxmodelserie, de succesvolle Rolf Benz PLURA.

Rolf Benz MOLTO beschikt over alle toonaangevende kenmerken waar de relaxfauteuils van Rolf Benz bekend om staan. In drie stappen kan MOLTO tot een tot een gerieflijke ligstand worden versteld. Deze aantrekkelijk vormgegeven zitelementen zijn een hoogtepunt in het Duitse meubeldesign.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist