Rolf Benz relaxfauteuils

model 557

Hoe zou het zijn als er geen zwaartekracht bestond? Hoe zou ons lichaam aanvoelen op deze gewichtloosheid? Absoluut ontspannen. Met de Rolf Benz 577 kan men het gevoel van gewichtloosheid in huis halen.

Hoge relaxfactor
De door het Duitse designbureau Schnabel, Schneider Industrial Design ontworpen relaxfauteuil Rolf Benz 577 maakt het mogelijk in één stoel zowel gemakkelijk rechtop te kunnen zitten alsook zeer comfortabel, gewichtloos te relaxen. De bijzonder aangename zit- en lig ervaring wordt bereikt doordat in iedere positie een ergonomische optimale lichaamsgewichtverdeling wordt gerealiseerd.

Ergonomisch optimale zit- en ligposities
In rechte houding wordt de natuurlijke kromming van de wervelkolom actief ondersteund. In de relaxpositie komt het lichaam in zijn ergonomische "ideale" positie, de rug kan alleen ‘rond' worden, als het lichaam zich perfect kan ontspannen.

Door het rechtzetten van de beweegbare hoofdsteun kan in de relaxpositie een praktische en comfortabele tv-houding worden aangenomen. Het hoofd wordt ondersteunt en men kan recht naar voren kijken. Als men lekker wil rusten of slapen, hoeft men alleen de hoofdsteun naar achter te klappen.

Maatwerk door individuele keuzemogelijkheden
Er is een groot aanbod aan keuzemogelijkheden en de stoel kan individueel worden ontworpen. Men kan kiezen tussen materiaal, vorm, maar er kan ook tegemoet worden gekomen aan ergonomische behoeften. Er zijn twee verschillende basismaten. Doordachte nieuwe functies en de mogelijkheid de relaxstoel Rolf Benz 577 naar eigen wens en behoefte vorm te geven, garanderen ontspanning op het hoogste niveau. Het gevoel van gewichtloosheid dat deze stoel geeft, blijft onvergelijkbaar en biedt de perfecte ontspanning, dag naar dag.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist