Jori

Daydreamer

Met het ontwerp DAYDREAMER tekent JORI voor een eerste samenwerking met Duits designer Joachim Nees en plaatst hiermee een opvallend nieuw accent op zijn relax collectie. Weg van gestructureerde en duidelijke contouren, komt de nieuwe DAYDREAMER met zijn gesculpteerde, gebogen lijnen opvallend subtiel en uitnodigend over.

Als fervente aanhangers van tijdloos design, functionaliteit en ergonomie, met in de eerste plaats aandacht voor de noden van de individuele gebruiker, hebben designer Joachim Nees en JORI duidelijk een match gevonden in het nieuwe relaxmodel DAYDREAMER.

Wars van elke gestructureerde en rechte belijning, introduceert het gesculpteerde en soepel gebogen design van de DAYDREAMER duidelijk een nieuwe noot in het JORI relax gamma. Het zorgvuldig bestudeerde samenspel van uitgepuurde curves en rondingen staat borg voor zijn uitzonderlijke comfortervaring, hét brandmerk van JORI. De fijne lijnafwerking van het silhouet accentueren op sierlijke wijze de rondingen van het relaxmeubel. De glooiende voet in structuurlak onderstreept de sterke uitstraling van het design. Omwille van zijn compacte en buitengewoon elegante look zorgt de DAYDREAMER voor een opvallend accent in het interieur. In combi-leder/stof bekleding oogt DAYDREAMER heel geraffineerd, maar ook een uniafwerking in soepel leder of prachtige stof begeleiden het design met klasse.

Net zoals de volledige JORI-collectie wordt de relax DAYDREAMER met vakmanschap vervaardigd in de JORI productieateliers in België en is hij verkrijgbaar in een ruim kleurgamma van kwaliteitsvolle lederen en stoffen bekledingen.
Onderstel: uitvoering in zwart of mat brons gelakt.

Met de ‘JORI configurator’ kan je de relax DAYDREAMER op basis van de ruime optielijst naar wens samenstellen.

Over designer Joachim Nees (D)
Joachim Nees (1967) beëindigde succesvol zijn studies van industriëel designer aan de universiteit in Darmstadt en ging hierna aan de slag als meubelontwerper. In zijn werk hecht hij bijzonder veel waarde aan de kwaliteit van vormgeving en materialen. Verdediger van het Leitmotiv, ‘Form follows function’, staat de toekomstige gebruiker centraal in zijn ontwerpen. Heel wat creaties van Joachim Nees werden bekroond op belangrijke Design Awards.

Kijk voor meer informatie op https://www.jori.com/nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist