Top relaxen in een design lounge chair? Helemaal iets voor de kaart van JORI, dat hierin een opdracht zag voor het Italiaans ontwerpersduo Pocci+Dondoli. Geen verkeerde keuze, ze ontwierpen met Italiaanse zwier de aparte lounge chair PRELUDE: een onmiskenbare eye-catcher door zijn elegant openstaande schelpvorm, waarvan de strakke buitenzijde scherp contrasteert met de verleidelijk softe binnenschelp. Twee subtiele lederen riemaccenten aan de binnenkant verlenen het model zijn aparte sportieve ‘couture’ look. Het sierlijke potenframe oogt opvallend elegant en verheft het model tot een kunstwerk op voet.

Omwille van zijn discreet verfijnde look integreert de lounge chair PRELUDE zich vlot in elk vertrek van het interieur, of het nu gaat om de leefruimte, office of dressing.

Een leuk en origineel detail is de gecombineerde bekledingsoptie, die toelaat om binnen-en buitenschelp verschillend aan te kleden. Het concept nodigt uit om je heel even zelf ontwerper te voelen en je eigen PRELUDE lounge chair samen te stellen.

Net zoals de volledige JORI-collectie wordt PRELUDE met vakmanschap vervaardigd in de JORI productieateliers in België en is hij verkrijgbaar in een ruim kleurgamma van kwaliteitsvolle lederen en stoffen bekledingen. Riempjes zijn geassorteerd aan de bekleding van de buitenschelp.

Kijk voor meer informatie op https://www.jori.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist