Jori relaxfauteuils

suprieure relaxfauteuil

Missie
Van design tot afgewerkt meubel, over een oppervlakte van 31.000 m² De bedrijfsmissie van JORI bestaat uit vijf basiselementen die, ieder op zich, het engagement voor de belangen van de consument beklemtonen.

Your
Laat daar niet de minste twijfel over bestaan: u zit in de zetel. Onze creaties werden dan ook bedacht opdat u zich comfortabel zou voelen.

Innovative
Onophoudelijk gaan we op zoek naar ideeën om u te helpen bij uw zoektocht naar zitcomfort op maat.Partner Het is niet onze bedoeling om u zitmeubelen aan te prijzen. We willen in de eerste plaats dat u zich fantastisch voelt bij het relaxen, en wij zullen alles in het werk stellen om dat te bereiken.

High-class
JORI is topkwaliteit en daarom verdient het een plaats in de meest stijlvolle omgevingen, zowel in de bedrijfswereld als residentieel.

Seating
JORI ontwikkelde een uitgebreid gamma zitmeubilair om aan alle comfortbehoeften te voldoen.

In de rubriek relaxfauteuils op wonenwonen.nl leest u nog veel meer over Jori. 

Design en comfort

Design, een kwestie van comfort Zit u goed? Dat hangt af van de ondersteuning die uw zitmeubel biedt. JORI maakt zitmeubelen met een optimale ondersteuning voor nog meer zitcomfort. De vorm en het materiaal bepalen of u gemakkelijk en comfortabel zit.

Elk JORI zitmeubel beschikt over:

een romp in beukeen elastische en duurzame veringveerkrachtige kussens met een lange levensduurDacron®-vezels voor een zachte toucheen aankleding in hoogwaardig leder of kwalitatief stof

Het JORI kwaliteitslabel Uw JORI werd ontworpen om u jarenlang zitcomfort te schenken. De keuze voor kwalitatieve materialen en de professionele fabricage bieden u daarvoor de beste garantie. Onze jarenlange ervaring en de uiterst strenge kwaliteitszorg staan borg voor kwalitatieve producten, stuk voor stuk. Voor alle JORI zitmeubelen geldt daarenboven een internationale meerjarige garantie op materiaal en afwerking. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist