Jori relaxfauteuil

Brainbuilder JR-3760

De Brainbuilder relaxfauteuil is nu ook als TV-fauteuil met geïntegreerde hoofdsteun verkrijgbaar. Het verschil met de relaxfauteuil is dat bij deze fauteuil, rug en poef afzonderlijk verstelbaar zijn. Omdat écht comfort op maat rekening houdt met de lichaamsmaten, is de Brainbuilder- TV-fauteuil beschikbaar in drie maten : mini, medi en maxi.

Het streven naar gepersonaliseerd zitcomfort is één van de belangrijkste bronnen van innovatie bij JORI. We zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende concepten die nog beter inspelen op uw behoefte aan comfort op maat. Ieder mens is uniek en dat gegeven staat aan de basis van elk nieuw model dat ontwikkeld wordt.Comfort is iets persoonlijks U wilt heerlijk ontspannen, lekker languit wegdromen of gezellig ravotten met uw kinderen? U houdt van sensuele tederheid of meer van een stevige touch? Ieder mens geeft een eigen invulling aan comfort. Daarom ook zijn er zoveel verschillende modellen, stof- en lederkwaliteiten én kleuren.


Uw manier van leven is ons uitgangspunt De JORI designers houden rekening met uw behoeften. Zij maken zitmeubelen die passen in uw leefomgeving en aansluiten op uw leefstijl. Voortdurend zoeken en vinden ze oplossingen voor de meest diverse behoeften aan zitcomfort.


Kijk voor meer informatie op https://www.jori.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist