Jori Daydreamer Relax

Een hart voor de planeet

De revolutionaire Daydreamer relax, die JORI in 2019 in samenwerking met designer Joachim Nees lanceerde, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd succes en heeft ook de jongere generatie overtuigd van zijn extreem ontspanningseffect. In Milaan is hij het boegbeeld van de ecologische voetstap van JORI in de gedaante van een Limited Edition collectie: 5 gekleurde, unieke en duurzame uitvoeringen, ‘met een hart voor de planeet'.

De Daydreamer Limited Edition valt op door zijn heel aparte en softe uitstraling dankzij de combinatie van de gerecycleerde, zachte en wasvriendelijke stof ‘Mumble’ en het soepele, generfde nubuckleder van de rugbekleding. De zacht golvende en complexe structuur van ‘Mumble’ is gemaakt van gerecycleerd materiaal en bestaat in gedempte, ingetogen tinten, maar ook in meer gedurfde en geaccentueerde tonen, die refereren aan een coole jaren 70 vibe. Het volle nerf nubuckleder van de rugbekleding kenmerkt zich door zijn levendige kleurschakeringen en een zekere 3D-optiek, waarbij alle natuurlijke elementen optimaal te zien zijn. Een fluweelachtige lederkwaliteit, die de zachtheid heeft van kasjmier of zijde.

Net zoals de volledige JORI-collectie, is de Daydreamer Limited Edition collectie met vakmanschap vervaardigd in de JORI productieateliers in België en is hij beschikbaar in 5 verschillende uitvoeringen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist