Gealux Trones

Enjoy the (r)evolution

Gealux brengt op de meubelbeurs van Keulen een wereldprimeur: de collectie Trones belooft een (r)evolutie in relaxfauteuils. De clou zit ‘m in het gepatenteerde mechanisme om de stoel manueel te verstellen. Zodra de vrijwel onzichtbare voetensteun onder de zitting tevoorschijn komt, helt niet de rug meteen (te) ver achterover, maar zakt de zitting zélf iets naar beneden op een centraal punt. Nooit eerder was een relaxfauteuil met voetensteun zo slank van vorm en zo eenvoudig en elegant te bedienen.

Gealux is al jaren synoniem voor draai- en relaxfauteuils waarbij techniek en design hand in hand gaan met comfort en luxe. De nieuwe Trones collectie is de kroon op hun jarenlange werk als trendsetters in deze branche. Gealux heeft bewust gekozen voor het ‘gewone’ mechanisch verstelbare werkingsprincipe. Geen gevoelige elektronica met snoeren en stekkers, maar een fauteuil die door middel van een hendel naast de zitting en lichte lichaamsdruk verstelbaar is. Alles draait om de technische uitvinding waarbij de voetenbank vrijwel onzichtbaar in de zitting is weggewerkt en onafhankelijk van de rug functioneert. Zodra de voetensteun wordt geactiveerd, helt de rug een beetje achterover en zakt de zitting enkele centimeters naar beneden voor een maximaal relaxte houding. Dit gepatenteerde systeem van Gealux is een technische innovatie van de Duitse designer en uitvinder Matthias Fischer.Bekende ontwerpers
De nieuwe Trones-collectie van Gealux kent drie modellijnen. De Designers-collectie, waarbij bekende ontwerpers als Frans Schrofer en Gijs Papavoine tekenen voor strak-moderne relaxfauteuils; de Style-collectie met relaxfauteuils, die even eigentijds als tijdloos zijn, en de Comfort-collectie, die iets klassieker is qua vormgeving. Karakteristiek voor alle Trones-relaxfauteuils is de minimalistische look: esthetisch ogende fauteuils die licht en luchtig, subtiel en strak zijn vormgegeven. Dit komt doordat de vrije voetensteun haast onzichtbaar in de stoel is geïntegreerd. Form follows function. Niks meer en niks minder.

Jongere doelgroep
Gealux verwacht met deze nieuwe generatie Trones relaxfauteuils ook de jongere doelgroep aan te spreken. Het zijn immers geen hang-, sta-op- of slaapfauteuils, maar comfortfauteuils: ideaal om TV te kijken, een boek te lezen of iets op de laptop te doen. Zodra de voetensteun weer onder de zitting wordt gebracht, gaat de stoel vanzelf weer terug in de actieve stand.

Alle Gealux-fauteuils zijn draaibaar. Qua onderstel is er keuze uit verschillende kruispoten en discs. Voor de stoffering kan gekozen worden uit vijf leercollecties en de kwaliteitsstoffen van Kvadrat en De Ploeg.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist