De Twinz serie is een nieuwe generatie elektrisch verstelbare relaxfauteuils waar techniek en design gecombineerd zijn met comfort en luxe. De fauteuils hebben een zitting en een voetensteun met een herz-waage functie. Hierbij worden de voeten in ligstand op harthoogte gebracht, waardoor de bloedomloop wordt gestimuleerd en het hart minimaal wordt belast. Hierdoor ervaart u een rustgevend gevoel. Alle Twinz fauteuils zijn standaard voorzien van Topswing. Daarnaast zijn de Twinz fauteuils uitgerust met een unieke retour knop: met één druk op de knop draait de voetklep in en komt de rug gelijktijdig omhoog.

Slimme comfort functies
Gealux is specialist in goed en comfortabel zitten. De collectie omvat verschillende modelseries die elk een eigen karakter en slimme comfortfuncties hebben. De gewenste comfortstand kan zowel manueel als door motoren worden versteld. De rugleuning van alle fauteuils hebben een verstelbare (topswing) hoofdsteun.

Betrouwbare techniek
Technische betrouwbaarheid houdt in dat een product lange tijd blijft voldoen aan de gebruikerseisen. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vervaardigen van meubelen heeft ons technisch team alle know-how in huis om zowel techniek, comfort, design en functionaliteit optimaal samen te voegen.Professioneel ontwerp
Design is voor ons een combinatie van esthetiek, kwaliteit en comfort en het is altijd weer een uitdaging om een balans te vinden tussen vorm en functie. Daarom werkt Gealux samen met een aantal bekende internationale ontwerpers w.o. Frans Schrofer, Gijs Papavoine, Hugo de Ruiter en Mathias Fischer.

Persoonlijk samenstellen
Naast de keuze uit verschillende functies kunnen de zitmeubelen van Gealux geleverd worden in een omvangrijke collectie lederen- of stoffenbekleding. Door de keuze van model, bekleding en kleur creëert u uw persoonlijke interieuromgeving.

Kijk voor meer informatie op https://www.gealux.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Gealux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist