Zonnelux rolgordijnen

voor elk interieur

U geeft uw interieur nog meer sfeer door te kiezen voor het juiste rolgordijn. Rolgordijnen zijn stijlvol, modieus en uiterst geschikt voor elke ruimte in uw huis. Bijvoorbeeld in uw slaapkamer, de woonkamer of in de keuken. Rolgordijnen passen bij iedere interieurstijl.

Raambekleding is  “The finishing touch” van uw interieur. Met rolgordijnen frist u in één keer uw hele huis op. Vele klanten zijn u voorgegaan in het online samenstellen of bestellen van eigen rolgordijnen op maat via: http://shop.zonnelux.nl/configurator/rolgordijnen/

Bij Zonnelux heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 385 kleuren rolgordijnen. In verschillende soorten transparanties van verduisterend, lichtdoorlatend tot een transparant rolgordijn. Tevens kunt u het rolgordijn naar wens samenstellen door bijvoorbeeld te kiezen voor een luxe cassette. En wat denkt u ervan de rolgordijnen met een afstand bediening vanuit uw luie stoel te bedienen?

 

Stoer rolgordijn

Heeft uw zoon of dochter een stoere kinderkamer met stoere kleuren, materialen en accessoires? Ga dan ook voor een stoer rolgordijn! Vooral rolgordijnen in de kleuren legergroen, marineblauw, grijs en zwart hebben vaak een stoere uitstraling.

Wanneer de kinderkamer schuine ramen heeft kunt u kiezen voor een dakraam of draaikiep model. Zou u de kamer graag afsluiten van direct licht, kies dan voor een verduisterende stof. Deze houdt dan ook gelijk de felle zon buiten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist