ZONNELUX plisségordijnen

Perfecte klimaatbeheersing en energiebesparend

Plisségordijnen van Zonnelux bestaan uit een enkele laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken. Daarmee kunt u de lichtinval en privacy helemaal zelf regelen.

Plisségordijnen zijn geschikt voor alle raamvormen, rond of vierkant is, voor elk type raam hebben we een geschikt model. Plisségordijnen worden bij Zonnelux voor u op maat gemaakt in elke denkbare kleur. U kunt kiezen uit transparante en verduisterende stoffen, deze zijn ook te combineren in één systeem.

Plissés zijn bedienbaar van boven naar beneden en visa versa indien gewenst.. Met een plissé kiest u voor gebruikersgemak. U kunt het gordijn op elke gewenste positie vastzetten.

Het standaard model sluit van boven naar beneden. Veel mensen vinden het echter prettig om de lichtinval zowel aan de boven- als aan de onderkant van het raam te kunnen regelen. In dat geval kiest u voor een vrijhangend plisségordijn. U kunt deze variant ook in zijn geheel naar onderen trekken, zodat het alleen de onderkant van het raam bedekt. Ook kunt u ervoor kiezen om het gordijn alleen in het midden van het raam te laten hangen.

De meest gebruikte bediening is door middel van een trekkoord. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om voor een ketting te kiezen. Vaak gaat het om een kwestie van persoonlijke smaak want, veel verschil ten opzichte van een koord is er niet. Tot slot zijn er de handgrepen. Deze zijn met name aan te raden voor draai/kiepramen en dakramen, maar kunnen ook goed bij een recht raam.

Bij geen enkel product zijn de bedieningsmogelijkheden zo uitgebreid als bij plisségordijnen.

Meer weten over dit product? Kijk dan op onze website www.zonnelux.nl/plissegordijnen/

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist