ZONNELUX Perfect-Fit

De oplossing zonder schroeven

De oplossing voor montage zonder schroeven op aluminium, kunststof en houten kozijnen. Ideaal voor naar binnen draaiende ramen, zoals bijvoorbeeld draaikiepramen of deuren. Een van de grote voordelen is: dat het product makkelijk te monteren en ook weer te demonteren is, bijvoorbeeld voor het reinigen van uw ruiten.

Perfect-Fit is leverbaar in 2 systemen: Perfect-Click en Perfect-Tape.

Perfect-Click:
Een 4-kaderig frame te monteren tussen de glasplaten, door middel van 4 nauwelijks tot niet zichtbare clips waar het product tussen wordt geklemd. Het product is te bedienen door middel van een koordbediening of een handgreepje. Bij de jaloezie uitvoering kantelen de lamellen door middel van een tuimelstaaf, die bij het product geleverd wordt.

Perfect-Tape:
Dit product wordt door middel van tape, met de zijprofielen op het glazen raam of raamframe geplakt. Bij rolgordijnen en duo rolgordijnen wordt het product bediend door middel van een ketting. Bij plissé en duetté© wordt het product bediend met een handgreepje en bij jaloezieën is beiden mogelijk.

Toepasbaar in combinatie met de volgende producten: Plissé & Duette©, Rolgordijnen en Aluminium jaloezieën van 16 & 25mm.

Graag meer informatie over de Perfect Fit, klik dan hier.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist