ZONNELUX houten jaloezieën en shutters

stijl, sfeer en functionaliteit

Houten jaloezieën en shutters op maat, zijn tijdloze producten en geschikt voor ieder interieur.

Een perfecte combinatie van stijl, sfeer en functionaliteit!
Houten jaloezieën zijn vooral populair door de uitgebreide mogelijkheden in lamellen, kleuren en opties en zijn toepasbaar voor rechte raamsituaties. Shutters zijn populair door de sfeervolle luxe uitstraling maar ook omdat ze toepasbaar zijn in bijna elke raamvorm.

Er zijn nauwelijks beperkingen in maatvoering en vormgeving, omdat wij alles speciaal voor u op maat produceren. ‘Shutters’ het luxe maatwerkproduct wat rekening houdt met de vorm van uw ramen! Houten jaloezieën en shutters houden de felle zonnestralen tegen waardoor het in uw woning een stuk

koeler aanvoelt. U kunt met een simpele beweging exact de intensiteit en de richting van het zonlicht bepalen, die uw kamer binnenkomt en zo een unieke sfeer creëren in uw woning.

De lamellen van de houten jaloezieën zijn afgewerkt met een UV bestendige lak, zodat het zonlicht de kleur niet of nauwelijks kan beïnvloeden. De shutters zijn voorzien van een watergedragen lak, dus milieuvriendelijk.

Zonnelux levert u topkwaliteit maatwerk voor een voordelige prijs.
Kijk voor een dealer bij u in de buurt: http://www.zonnelux.nl/contact/dealer-locator/

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist