ZONNELUX horizontale jaloezieën

De oplossing voor elk interieur

Bij Zonnelux raamdecoratie, vindt u op maat gemaakte horizontale jaloezieën. Deze zijn toepasbaar in elk interieur van klassiek tot modern. Horizontale jaloezieën zij verkrijgbaar in diverse materialen zoals: aluminium, hout en zelfs leder. Ze zijn leverbaar in diverse lamelbreedtes en er is keuze uit een grote collectie kleuren en geïnspireerd door de nieuwste trends in mode en interieur.  Wilt u graag een elegante uitstraling in uw interieur, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. De 70 mm horizontale jaloezie geeft juist een stoer effect! Maak uw horizontale jaloezie extra persoonlijk met bijpassend of contrasterend ladderband en/of door te kiezen voor een retro of design boven- en onderafwerking. De aluminium lamellen zijn zelfs toepasbaar in vochtige ruimtes, door een vakkundig aangebrachte corrosiebestendige blanke lak.

In een handomdraai reguleert u de perfecte lichtinval en haalt u de natuurlijke schoonheid van zonlicht in uw huis. Zonnelux levert topkwaliteit maatwerk voor een goede prijs en snelle levertijd via onze verkooppunten. Bezoek snel een van onze 200 verkooppunten en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie raambekledingproducten.

Horizontale jaloezieën zijn ook verkrijgbaar in elektrisch bedienbare uitvoering met batterijmotor.

Kijk voor meer informatie op onze website of stel gelijk uw product samen in onze webshop.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist