ZONNELUX duo rolgordijnen

Product met unieke eigenschappen

Duo rolgordijnen, ook wel facetlights genoemd, kenmerken zich door stoffen in horizontale banen in zowel transparante als semi-transparante uitvoering. Door zowel het transparante aspect als het bedekkende heeft dit soort gordijn iets weg van een combinatie van vitrage en rolgordijn, met een strak ogend effect. Doordat er twee stoffen met banen achter elkaar langs rollen, heeft u zelf in de hand hoeveel lichtinval u krijgt in huis. Als u het licht wilt temperen dan is het duo rolgordijn een goed idee. De gordijnen kunt u voortdurend van stand veranderen en ’s avonds kunt u het gordijn helemaal dicht schuiven, zodat er niemand binnen kan gluren…

Het bedieningsmechanisme is eenvoudig en praktisch en kan probleemloos omhoog en omlaag kan worden gebracht, zodat het op elke hoogte kan hangen. Het duo rolgordijn is verkrijgbaar in meer dan 90 prachtige stoffen en verkrijgbaar in diverse baanbreedtes in trendy kleurgroepen voor ieder interieur of het nu trendy, romantisch, sfeervol of zakelijk is.

Duo rolgordijnen combineren de stijlvolle warmte van lamellen uit gestructureerde stof met de eenvoud van een raambekleding.

De duo rolgordijnen van Zonnelux worden op maat gemaakt van duurzame materialen.

Kijk voor meer informatie op https://www.zonnelux.nl/duo-rolgordijn/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist