Vouwgordijnen

Geven een nieuwe look aan je interieur

Ben je toe aan verandering in je woonkamer? Je hoeft echt geen volledig nieuw interieur aan te schaffen om een andere sfeer te creëren. Vouwgordijnen zijn een doeltreffende manier om je kamer een andere uitstraling te geven.

Vouwgordijnen zijn perfect voor iedere denkbare interieurstijl. Of je nu houdt van klassiek, romantisch of landelijk er is altijd een passend vouwgordijn te vinden. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt dankzij de ruime keuze in stoffen en kleuren. Van sneeuwwit tot licht olijf of een stoere linnen look. Vouwgordijnen op maat gemaakt geven je interieur een zachte, warme sfeer. Heb je last zonlicht dat hinderlijk je kamer binnendringt? Dan kun je kiezen voor vouwgordijnen met een normale of verduisterende voering. Vouwgordijnen bestaan in ontelbaar veel soorten en maten. Ook als je extra privacy wenst, zijn ze perfect. Met een eenvoudig trekmechanisme laat je de gordijnen zaken en haal je ze weer omhoog. Hierdoor worden vouwgordijnen niet snel vies. Je komt ten slotte niet met je handen aan de stof.

Vouwgordijnen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens bijzonder praktisch. Je bepaalt de lichtinval in huis zelf hebt ook de mate van privacy in de hand. In tegenstelling tot andere raamdecoraties zijn sommige vouwgordijnen wasbaar. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de soort stof die je kiest! Verder zijn de gordijnen onderhoudsarm. In de zomer houden ze de ergste hitte buiten de deur. Mooi en praktisch dus!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist