Vouwgordijnen

sfeervolle aanvulling op ieder interieur

Zijn je gordijnen aan vervanging toe? Denk dan eens aan vouwgordijnen. Vouwgordijnen worden aan de bovenzijde van het raam gemonteerd en vallen trapsgewijs naar beneden zodra ze dicht gedaan worden. De horizontale vouwenzijn kenmerkend voor vouwgordijnen. What’s in a name! In de vouwen zijn kleine staafjes aangebracht die er voor zorgen dat het gordijn strak blijft. Deze staafjes worden ook wel baleinen genoemd.

Vouwgordijnen zijn net zo praktisch en functioneel als vele andere soorten raamdecoratie, maar bieden een totaal andere uitstraling. Waar rolgordijnen strak en modern zijn, hebben vouwgordijnen juist een knusse en romantische uitstraling. Vouwgordijnen zijn bovendien bijzonder praktisch en overal toepasbaar. Zelfs wanneer je een dakraam of draai-kiepraam wilt voorzien van raambekleding zijn vouwgordijnen een goede optie. Het vouwgordijn wordt dan geplaatst met zijgeleiding, waardoor het goed op zijn plek blijft. Door ze helemaal of gedeeltelijk te sluiten, kun je bovendien spelen met licht en daardoor sfeer.

Vouwgordijnen zijn een sfeervolle aanvulling op ieder interieur en geschikt voor iedere ruimte. Kies voor de juiste kleur, stof en transparantie van het vouwgordijn. Van een wit en licht doorlatend vouwgordijn in de woonkamer tot een verduisterend vouwgordijn in een donkere kleur voor je slaapkamer. Door de ruime keuze in materialen kun je altijd een vouwgordijn samenstellen dat helemaal past bij je interieur. Een goede woninginrichter kan je alles vertellen over de mogelijkheden en helpt graag bij het maken van de juiste keuze.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist