Versus gordijnen kopen

Eenvoudig in drie stappen

Gordijnen zijn er in vele soorten en maten. Versus gordijnen zijn een nieuw en verrassend product die je nog meer mogelijkheden geven op het gebied van raamdecoratie.

Versus gordijnen zijn het beste te omschrijven als in-between gordijnen met een golvende confectie. Hier zijn verborgen, lichtdichte lamellen verwerkt. De zwevende, verborgen, verticale lamellen kunnen in elke gewenste verticale stand worden gedraaid. Aan de onderzijde zijn de afgeronde lamellen vakkundig verborgen. Zelfs wanneer je de gordijn volledig open doet, ervaar je optimale privacy. De mate van lichtinval is met de ketting in 1 handeling eenvoudig te bepalen. Je kan bovendien zelf bepalen of de lamellen naar links, rechts of in het midden opengaan.

Stel je perfecte Versus gordijn samen
De lamellen zijn er in wit of grijs en kunnen geleverd worden in twee breedtes, namelijk 89 en 127 mm. Dee gordijnen worden altijd geleverd inclusief een rails in elegant wit, chique zwart of design grijs. Over het ophangen hoef je je dus geen zorgen te maken. Versus gordijnen kopen gebeurt in drie eenvoudige stappen:

Stap 1.
Maak een keuze uit de meer dan 25 prachtige kamerhoge in-between stoffen en de kleur lamel
Stap 2.
Bepaal de plooi-breedte.  Het Versus gordijn is beschikbaar met 89 en 127 mm lamellen waarmee je smalle of bredere opening kunt realiseren.
Stap 3.
Kies de door jouw gewenste kleur rails. elegant wit, chique zwart of design grijs.

Vervolgens worden jouw Versus gordijnen met oog voor het kleinste detail geconfectioneerd. Het resultaat is een altijd naadloze confectie. Er worden uitsluitend kamerhoge Toppoint in-between stoffen worden gebruikt. Het strakke railssysteem en de verborgen lamellen doen de rest en staan garant voor jarenlang genieten van jouw Versus gordijnen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist