Velux raamdecoratie

kindveilige oplossingen

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Dit maakt hen echter ook kwetsbaar. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste ongelukken binnenshuis gebeuren. Om raamdecoratie nu nog veiliger te maken is de Europese productnorm binnenzonwering aangescherpt. Hoewel de norm in Nederland pas deze maand officieel van kracht is gegaan, zijn de raamdecoratieproducten van VELUX Nederland hier al jaren op voorbereid. De innovatieve bedieningssystemen zorgen voor optimaal bedieningsgemak en zijn veilig voor kinderen.Loshangende koorden van raambekleding kunnen een gevaar vormen voor jonge kinderen die hierin verstrengeld kunnen raken. De aangepaste productnorm vraagt om maatregelen om koorden van raambekleding aan te passen. VELUX raamdecoratie is hier al jaren op voorbereid. “Voor ons staat wooncomfort voor een hoge leefbaarheid van een woning. Het creëren van een veilige omgeving voor kinderen hoort hier ook bij. Bij de handbediende jaloezieën is het koord al in 2008 vervangen door een schuifbediening op de zijgeleider. Met de komst van de nieuwe generatie VELUX dakramen twee jaar geleden is ook de laatste koordbediening, die van de buitenzonwering, uit ons assortiment verdwenen”, aldus Michel Sombroek, algemeen directeur van VELUX Nederland.

Innovatieve automatische bediening
VELUX dakramen en bijpassende raamdecoratie en zonwering worden in principe bediend via de handgrepen. “Wanneer dakramen niet met de hand bereikbaar zijn, is het mogelijk om zowel de ramen als de raamdecoratie elektrisch aan te sturen. Vanuit het hele huis zijn de producten dan te bedienen met de VELUX INTEGRA bedieningstablet. De bedieningstablet is eenvoudig te bedienen via pictogrammen op het touch-screen en kan zelfs zo worden ingesteld dat de raamdecoratie ‘s ochtends automatisch omhoog gaat, waarmee de raamdecoratie ook nog dienst kan doen als natuurlijke wekker,” vertelt Sombroek.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist