Velux raamdecoratie

Nieuwe Wit dsign lijn

Voor het creëren van een ruimte met een lichte en frisse uitstraling heeft VELUX de collectie raamdecoratie uitgebreid met een witte lijn. In de Wit design collectie zijn de cassette en zijgeleidingen van de raamdecoratie vervaardigd van wit afgelakt aluminium. Hierdoor passen ze perfect bij een wit interieur en wit gelakte VELUX dakramen. De Wit design lijn is onderdeel van de Slim design collectie en heeft daardoor tevens een slank profiel en een smallere cassette voor meer daglicht en uitzicht wanneer de raamdecoratie het daglicht niet hoeft te reguleren. De Wit design raamdecoratie is verkrijgbaar in 87 verschillende trendy kleuren en dessins.
Met VELUX raamdecoratie kan de mate en de richting van het binnenvallende daglicht onder het schuine dak eenvoudig worden gereguleerd en de sfeer in het interieur worden bepaald. De nieuwe Wit design raamdecoratie past perfect in een licht en strak interieur. Zowel handbediende verduisterende rolgordijnen, jaloezieën, plissé gordijnen als dubbele harmonica plissés kunnen in de Wit design lijn worden uitgevoerd. En met het VELUX Pick&Click!® systeem is de Wit design raamdecoratie snel en eenvoudig te installeren op ieder type VELUX dakraam.

Raamdecoratie bespaart energie
Ook de verduisterende rolgordijnen en plissé gordijnen met Wit design kunnen een aanzienlijke bijdrage leveren aan de isolatie van dakramen. Door de raamdecoratie te sluiten creëert u een extra isolatielaag die zorgt voor een betere warmte-isolatie tot wel 33 procent. Op www.velux.nl/duurzaamwooncomfort wordt stapsgewijs uitgelegd hoe optimaal gebruik gemaakt kan worden van raamdecoratie en daglicht om energie te besparen.

Over VELUX
VELUX zorgt voor een aangenamere leefomgeving onder het dak door deze te voorzien van daglicht en frisse lucht. Naast een ruim aanbod van dakramen en daglichtsystemen voor schuine daken biedt VELUX oplossingen voor platte daken. Het assortiment van VELUX bestaat bovendien uit vele typen raamdecoratie, buitenzonweringen, rolluiken, op afstand bedienbare intelligente producten en producten aangestuurd door zonne-energie.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist