Luxaflex® PowerView® Automation

Nog slimmere gordijnen

Het Powerview® Automation-systeem van Luxaflex®, de marktleider op het gebied van raambekleding, is verkrijgbaar in een totaal vernieuwde versie. Met het slimme draadloze systeem bedien je via een afstandsbediening, wandbediening of met de PowerView® App de raamdecoratie in het hele huis – ook op afstand. Een van de vernieuwingen is dat de applicatie nu nog gemakkelijker verbinding maakt met je raamdecoratie en andere slimme systemen in huis via Bluetooth of wifi en zo een grotere flexibiliteit en beter bereik biedt.

Vernieuwde app en betere verbinding met slim systeem
Sinds de introductie in 2016 is PowerView® Automation steeds doorontwikkeld en slimmer geworden. In de nieuwe versie zijn de volgende updates doorgevoerd:

  • Snellere installatie en kortere programmeertijd
  • Verbeterde app-functionaliteit en ervaring voor gebruikers
  • Meer inzicht met geoptimaliseerde tweerichtingscommunicatie
  • Verbeterde performance en betrouwbaarheid door gebruik Bluetooth 5.0
  • Volledig op afstand te beheren door RemoteConnect™
  • Uitgebreidere functionaliteit afstandsbediening
  • Volledig ingestelde producten met o.a. standaard scènes

Het vernieuwde systeem verbindt nog beter met de meest gangbare slimme systemen, zoals Amazon Alexa, Google Home en Apple Homekit, waardoor stembediening ook mogelijk is. Bestaande gebruikers van PowerView® Automation kunnen met de nieuwe app natuurlijk ook hun eerder aangeschafte producten bedienen.

Op afstand openen en sluiten
Met het slimme systeem open en sluit je de gordijnen op afstand, zo ook vanaf je vakantiebestemming. Hierdoor lijkt het of je nog thuis bent en kun je met een gerust hart op vakantie gaan. Via de app kun je ook vaste tijden instellen voor het openen en sluiten van je raamdecoratie.

Slim wonen is energie besparen
Via de ramen kan veel warmte ontsnappen of juist binnenkomen, waardoor je extra kosten maakt. Met PowerView® Automation bespaar je op energie, want het systeem is eenvoudig te koppelen aan een slimme thermostaat. Zo kun je instellen dat als de thermostaat een bepaalde temperatuur heeft bereikt, de verwarming of airconditioning uit gaat en de slimme raamdecoratie omlaag beweegt. In de zomermaanden sluit je op die manier gemakkelijk de raamdecoratie terwijl je niet thuis bent, zodat de zon het huis niet opwarmt en de binnentemperatuur beheersbaar is.

Extra isolatie is mogelijk met PowerView® aangestuurde Duette® Shades Architella® of door meerdere soorten raambekleding te combineren voor het raam en in één scenario. Zo beheers je de binnentemperatuur optimaal en bespaar je op kosten voor verwarming in de winter of airconditioning in de zomer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist