Toppoint Raamcreaties

No limits


Het binnen -  en buitenleven smelt langzaam tot een eenheid. Het terras wordt van tuin tot een echt verlengstuk van het wonen.’ Het raam, de openslaande deuren en de serre…. Deze vormen de overgang van het binnen- en buitenleven. De stoffen uit de no limits  collectie worden door de meest vooraanstaande buitenmeubel merken in hun kussens en parasols verwerkt. Dankzij de soft stability finish zijn deze stoffen, anders dan traditionele buitenstoffen, nu ook geschikt voor het interieur. Soepel en nagenoeg krimpvrij. Eindeloze combinaties in het raam zijn mogelijk.

 

 

De firma Copa, specialist in o.a. vouwgordijnen, heeft zelfs besloten om alle 180 referenties op voorraad te nemen.  Snelle leveringen zijn hierdoor gegarandeerd. Kortom, no limits ……de toepasbare vertaalslag van een grote trend. Raamcreaties in harmonie  met het buitenmeubilair.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist