Tips om de juiste gordijnen te vinden

die bij je stijl passen

We zijn er allemaal geweest en wilden een kamer veranderen of afmaken, maar die lege ramen houden ons van het doel af. We vragen ons af: "Hoe kies ik de juiste gordijnen om de ruimte compleet te maken?" Voordat je de hoop helemaal opgeeft, geef ik je handige tips die gebruikt worden om elke keer de perfecte gordijnen te kiezen

Bepaal  je budget

Kant en klaar gordijnen zijn bekend dat het een voor de hand liggende keus is voor een laag budget. maar dat betekent niet dat u het niet mag gebruiken om uw ramen te bedekken. Maar tegenwoordig zijn gordijnen op maat ook niet heel duur meer. Als je raam groot is of als je zeer hoge plafonds hebt, is het aan te raden te investeren in gordijnen op maat. Hoewel het prijskaartje hoger zal zijn, ontvang je een afgewerkte look die exclusief is voor jouw ruimte en stijl.

Kant-en-klare gordijnen zijn echter overal verkrijgbaar in een vrij diverse verzameling kleuren, texturen en patronen en zijn budgetvriendelijker dan op maat. De beperking tot deze stijl van raambekleding  is de beperkte maatvoering, dus je zult een pauze hebben tussen de kozijnen als ze in delen ­worden opgehangen en je zult merken dat ze te lang of te kort zijn voor je ramen.

Sta open voor het verkennen van opties
Het selecteren van de beste gordijnen voor je stijl betekent dat je herkent waar je persoonlijk toe aangetrokken wordt als het gaat om huisdecoratie. Het is aan te raden om om op internet goed rond te kijken (Pinterest is hier geweldig voor) voordat je de wereld van de raamdecoratie induikt. Met zoveel opties beschikbaar, is het geen verrassing dat de meerderheid van de consumenten standaard witte gordijnen gebruikt. Hoewel ik die keuze begrijp en dol ben op witte gordijnen voor een strakke uitstraling, zijn er veel opties beschikbaar voor vensters die wachten om te worden gebruikt. Ik daag je uit om buiten je comfortzone te stappen en een beetje kleur of patroon op je raam te proberen. Het zal je misschien verbazen hoe variatie een kamer kan personaliseren en hoe het voelt veranderen.

Denk na over dikte
Er zijn vier soorten diktes waarmee u rekening moet houden bij het kopen van gordijnen: transparant, ondoorzichtig, gevoerd en verduisterend. Ik vind het beste om te vragen wat de kamer nodig heeft. Vitrages zijn ideaal om als laag over bestaande jaloezieën te leggen, maar ook om alleen te hangen ​​voor een zachte uitstraling. Het meest voorkomende type kant-en-klare gordijnen dat op de markt verkrijgbaar is, is ondoorzichtig en is uitstekend geschikt voor het filteren van licht en biedt voldoende privacy zodat alleen schaduwen 's nachts zichtbaar zijn. Gevoerde en verduisterende gordijnen zijn de beste optie voor privacy, lichtblokkering en energiezuinigheid en zijn de voorkeurskeuze voor thuisbioscopen en slaapkamers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist