SUNWAY raamdecoratie

Odysee® Shades

Een van de meest gekozen raambekledingsproducten is de Duette® Shade. Het is een sfeermaker in huis, maar tegelijkertijd ook functioneel.Naast dit populaire product heeft SUNWAY® heeft nog een verrassende raambekleding in de collectie, veel minder bekend dan de Duette® Shade, maar met veel overeenkomsten: de Odysee® Shade.

De SUNWAY® Odysee® Shade is een uniek product, dat tot de familie van de populaire Duette® Shades hoort.
De Sunway® Odysee® Shades hebben dezelfde isolerende werking als Duette® Shades, maar bieden daarnaast de unieke mogelijkheid om de afzonderlijke cellen in en uit te vouwen. Dat betekent dat de Sunway® Odysee® Shades als een jaloezie kunnen worden opengezet.

De cellen van de Odysee® Shade kunnen traploos en op iedere hoogte worden versteld. Daardoor kan het doorzicht volledig naar eigen wens worden geregeld. Als de cellen volledig zijn uitgevouwen, is de Odysee® Shade volledig gesloten voor maximale privacy, maximale energiebesparing en onzichtbare koorden. Als de cellen helemaal zijn ineengevouwen, biedt de Odysee® Shade maximale transparantie, lichtregulering en doorzicht. Door de openheid van de cellen te variëren, kan het invallende licht worden gereguleerd. Iedere stand geeft bovendien een ander doorkijk. Dat maakt dat met de Odysee® Shade creatief met licht kan worden gespeeld.

De stoffen die voor dit product worden gebruikt, zijn lichtdoorlatend en zorgen voor zacht gefilterd licht. Odysee® Shades zijn in eigentijdse naturelkleuren leverbaar. De achterzijde is altijd wit. Zo kunt u voor verschillende vertrekken een andere kleur kiezen. Door de witte achterzijde krijgt u altijd een uniform beeld van buitenaf.

Er zijn verschillende, kindveilige bedieningsvormen voor de Odysee® Shade:
• Bedienen kan met de hand, met een eindeloos koordbediening
• Powertouch bediening is elektrische bediening door middel van een bedieningsstang. Met de bedieningsknop gaat de shade in stapjes open of dicht en omhoog of omlaag.
• De nieuwe Simplicity motor bediening maakt gebruik van een afstandsbediening met stapfunctie. Door de omhoog- of omlaag toets korter dan twee seconden in te drukken gaat de Odysee® Shade in kleine stapjes open of dicht. Hierdoor is de lichtinval goed te regelen. Drukt u de toets langer in, dan gaat de Odysee® Shade geheel omhoog of omlaag.

Met Odysee® Shades heeft u een unieke en veelzijdige raambekleding en een echte eyecatcher in uw interieur.

Stap eens binnen bij uw SUNWAY® showroom om de Odysee® Shades te bekijken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist