Sunshutters houten luiken

Voor elk interieur


Shutters filteren licht, bieden privacy, en zijn makkelijk bedienbaar. Een lust voor het oog! Daarbij werken shutters isolerend en zijn ze zowel in de winter als in de zomer functioneel. Shutters van Sunshutters zijn een natuurlijk product die gemaakt worden in onze eigen fabriek. Sunshutters zijn een waardeverhogende investering van uw huis waar u jarenlang plezier van heeft!

 

 

Wie kent het niet? Van die zinderende warme dagen waarin je heil zoekt onder een boom en wegdroomt in de schaduw plekken. Met shutters van Sunshutters bereikt u hetzelfde effect; gefilterd zonlicht en een dromerige sfeer. U bepaalt dus zelf hoeveel licht u binnen laat in uw woning.

 

Sunshutters: Kwaliteit, Service & Nazorg
Werk, kinderen, vrienden, hobby's kortom druk, druk en nog eens druk. Veranderingen in huis vergen vaak een hoop geregel, om u dit te besparen bieden wij een volledige service. Vanaf het begin tot het einde doen wij waar we goed in zijn zodat u simpelweg kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

 

Shutters
Shutters zijn houten panelen met daarin verstelbare lamellen waarmee u de lichtinval kunt doseren. Daardoor kunt u het buitenlicht aanpassen aan de sfeer binnen. Een zonovergoten dag temperen of een grijze dag maskeren. Sunshutters passen zich aan uw smaak; klassiek, modern, sixties, Mendini, Italiaanse glamour, de neutrale klare lijnen van shutters harmoniëren overal. Laat u zich inspireren op de volgende pagina's, of kom eens langs in onze showroom in Amsterdam. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Europees vakmanschap
De kwaliteit van de shutters wordt bepaald door de mensen die de panelen maken. Omdat Sunshutters ervan overtuigd is dat in Europa de beste vakmensen werken, worden de panelen in Europa gemaakt. Daarnaast maakt Sunshutters uitsluitend gebruik van lindehout, dat door zijn regelmatige nerf voor de mooiste lamellen zorgt.

Fabricage Shutters
Direct van de fabriek, dus een scherpe prijs Zo uit de fabriek bij u in huis, dat is de manier waarop Sunshutters werkt. Omdat de tussenhandel wordt overgeslagen kunt u rekenen op een scherpe prijs. En zonder verrassingen achteraf, want Sunshutters rekent een heldere vierkante meter prijs.

Sunshutters
Sunshutters meet en monteert zelf. Inmeten is een vak apart; zelfs in nieuwbouwhuizen staat geen muur recht. Daarom werkt Sunshutters met eigen teams die dit werk dagelijks doen. Zij komen bij u langs, meten in en adviseren u over de lamelmaat, de paneelgrootte en de beste montagemogelijkheid. Dat kan zijn in het kozijn, op het kozijn of op de muur. Bij shutters hoger dan 1,60 meter zijn tussenliggers noodzakelijk, deze kunnen op verschillende hoogtes in het paneel worden gemaakt. Bij shutters die breder zijn dan 2,50 meter, maken we gebruik van een railsysteem waaraan de shutters eenvoudig van links naar rechts bewogen kunnen worden. Monteren doen we ook zelf, dat garandeert een perfecte maatvoering en een eindresultaat dat ook na jaren mooi blijft. Korte levertijden Omdat Sunshutters zelf produceert in Europa, kunnen we na het inmeten snel leveren. Reken na aanbetaling op een periode van ongeveer vier weken.

Kijk voor meer informatie op: www.sunshutters.nl 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist