Shutters Direct

TIJDELIJKE JALOEZIEËN

De tijdelijke jaloezieën van Shutters Direct zijn de innovatie op het gebied van (tijdelijke) raambekleding. Deze jaloezieën zijn binnen een paar minuten geïnstalleerd. Eenvoudig op maat knippen en opplakken.

Deze tijdelijke jaloezieën vormen de oplossing als men snel raambekleding nodig heeft. Bijvoorbeeld als men wacht op de levering van nieuwe shutters, gordijnen of andere raambekleding. Deze uitvinding is het stijlvolle alternatief voor kranten of lakens voor de raam te hangen. Van buiten ziet het er netjes uit en pottenkijkers hebben geen kans om naar binnen te kijken. Ze verduisteren niet volledig, maar maken de kamer donker. Daardoor zijn ze ook prima geschikt voor slaapkamers.

De tijdelijke jaloezieën zijn leverbaar in twee standaard maten en worden eenvoudig met een schaar op maat geknipt. Ze zijn vervaardigd van een hoogwaardig vinyl en ze kunnen eenvoudig worden geopend en gesloten dankzij het ‘koord- en schakel'-systeem.

Tijdelijke jaloezieën kunnen direct op het glas of aluminiumkozijn worden geplakt. Bij houten of geverfde kozijnen wordt geadviseerd om ze direct op het glas te plakken.

De jaloezieën zijn uitgevoerd in licht grijs, dit biedt een neutrale afwerking van ieder interieur.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist