Sfeer creëren met shutters

Sfeertip

Vroeger werden shutters gebruikt om ramen hermetisch af te sluiten van zowel daglicht als van de buitenwereld. Zo kon niemand ongewenst naar binnen kijken. Vandaag de dag zijn deze functionaliteiten niet veranderd, maar de manier waarop mensen shutters zien is wel anders. Tegenwoordig worden shutters vooral gezien als decoratie item en vallen de functionaliteit vaak in het niet. Wel zorgen shutters er gewoon nog voor dat niemand naar binnen kan kijken en dat ongewenst licht buiten blijft. We vinden het echter niet gek dat shutters veel worden ingezet als decoratie item. Ze zien er super tof uit en zijn sfeervolle blikvangers. Daarnaast zijn er ook shutters in verschillende kleuren en materialen waardoor er altijd wel een passende shutter te vinden is voor iedere ruimte.

Wat zijn shutters?

Heb jij momenteel nog geen beeld bij shutters en wat dit precies zijn? Hier volgt een korte uitleg: Shutters zijn in principe houten luiken waar lamellen tussen zitten. Deze zijn met de hand verstelbaar waardoor je de lamellen zo open of dicht kunt zetten als dat je zelf wenst. Hierdoor bepaal jij hoeveel licht er van buiten naar binnen komt. Het zijn dus niet alleen unieke decoratie items, ook zijn ze nog eens hartstikke functioneel en makkelijk in gebruik.

Shutters hebben diverse voordelen

Het aanschaffen van shutters voor een ruimte brengt diverse voordelen met zich mee. Het zijn niet alleen decoratie items die veel sfeer met zich mee brengen, er zitten ook meer voordelen aan. Zo zijn shutters kindvriendelijk. Er zitten geen touwtjes aan waar kinderen hard aan kunnen trekken en er zitten ook geen losse onderdelen die los kunnen schieten aan waar kleintjes in kunnen stikken.

Wil jij het kind leren hoe je de shutters bedient? Dan is dat ook geen probleem. Shutters zijn hartstikke eenvoudig te bedienen en hierdoor kunnen zelfs kinderen leren hoe ze deze kunnen verstellen indien gewenst. Een ander voordeel van shutters is dat ze ontzettend isolerend zijn. In de zomer houden shutters de warmte buiten en in de winter houden de shutters de warmte juist binnen. Dit is ook te merken op de energierekening, het is dus een kleine investering die zichzelf zeker terugverdiend. Tot slot zijn shutters ook nog eens ontzettend eenvoudig om schoon te maken. Ga er met een natte doek overheen en de shutters zijn weer blinkend schoon.

Waar shutters kopen?

Ben jij ook op zoek naar shutters van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs? Van Eyck shutters is dan de plek waar je moet zijn. Bij Van Eyck kun je terecht voor maatwerk raamdecoratie, ook bij speciale raamvormen. Geef aan in welke specificaties je de shutters wenst en de specialisten van het bedrijf maken de shutters volledig op maat en geheel naar wens, zodat ze toepasbaar zijn op elk type raam. Daarbij heb je bij Van Eyck Shutters diverse mogelijkheden. De shutters van Van Eyck zijn gemakkelijk online te bestellen. Heb je liever persoonlijk contact en advies over de keuze voor de juiste raamdecoratie? Plan dan bij Van Eyck een vrijblijvend adviesgesprek in. Hierbij komt er een adviseur van Van Eyck bij jouw thuis langs om de situatie te beoordelen en samen de gewenste shutters samen te stellen. Na het opmeten van de ramen krijg je vervolgens een passende offerte toegestuurd

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist