Rolgordijnen

Sfeermakers in iedere woonkamer

Bij het inrichten van de woonkamer denken we al snel aan een nieuw bank, een ander kleurtje, kunst aan de muur, een mooie vloer of een sfeervolle verlichting. Wist je dat je de juiste raamdecoratie heel erg bepalend is voor de sfeer in de woning?

Met een rolgordijn kan je werkelijk alle kanten op. Het begint al bij het bedieningsgemak. Je kan er gemakkelijk voor kiezen om een rolgordijn geheel te openen of sluiten of juist gedeeltelijk naar beneden te laten. Hierdoor kan je spelen met sfeer in je woonkamer en daardoor de gewenste sfeer bepalen. Bovendien zijn rolgordijnen uitermate geschikt om zonlicht buiten te houden. Een verduisterend rolgordijn zorgt er voor dat de slaapkamer op ieder moment donker is. Hierdoor is een goede nachtrust gegarandeerd.

De meeste mensen kiezen er voor hun rolgordijnen op maat te laten maken. Dit maatwerk geldt niet alleen voor de afmeting maar ook kan er rekening worden gehouden met alle wensen omtrent bediening, afwerking en accessoires. In principe is een rolgordijn in iedere gewenste kleur te leveren. Het is zelfs mogelijk een motief of afbeelding aan te brengen. Rolgordijnen zijn daardoor niet alleen maar functioneel. Je haalt er sfeer meer in huis.

Duo rolgordijnen
Momenteel zijn Duo rolgordijnen enorm populair. Een duo rolgordijn heeft, dankzij de wisselende open en gesloten banen, een geheel eigen uitstraling. Een duo rolgordijn bestaat uit twee beweegbare stofbanen die je subtiel over elkaar heen kunt bewegen met een kettingbediening. Vaak is dit een gekleurde- en een transparante stofbaan, waarbij je kan eindeloos kan combineren met kleuren.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist