Raamdecoratie voor een landelijk modern interieur

Zonnelux

Een landelijk modern interieur is één van de populairste woonstijlen van het moment. Door het gebruik van rustieke kleuren, een combinatie van rijke materialen en verfijnde contrasten creëer je deze stijl in huis. Het draait allemaal om de details. En ook de raamdecoratie is hierbij sfeerbepalend.

Er zijn verschillende soorten raamdecoratie die aansluiten bij een landelijk modern interieur. Het is van de ruimte afhankelijk welke soort de beste match vormt. Ook bepaalt het materiaal en de kleur van het product of deze een eenheid vormt met de rest van het interieur. Drie soorten raamdecoratie die altijd in een landelijk modern interieur passen zijn: vouwgordijnen, shutters en houten jaloezieën.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen van een transparante stof zorgen voor een zachte look en passen daardoor perfect binnen de landelijke moderne stijl. Interieurtip: combineer vrouwgordijnen met overgordijnen voor een warme sfeer. Heb je meerdere ramen met vouwgordijnen naast elkaar? Rol ze op verschillende hoogtes voor een speels effect.

Shutters 

Shutters zijn de stijlvolle sfeermaker van je interieur. Deze authentieke vorm van raamdecoratie geeft een ruimte karakter. De laatste jaren zijn shutters niet alleen gewild onder de interieurontwerpers en woonstylisten, maar zien we deze vorm van raamdecoratie ook bij de consument zelf in huis. Goed om te weten: Zonnelux maakt shutters op maat, waardoor voor bijna alle raamvormen shutters geproduceerd kunnen worden.

Houten jaloezieën
Net iets anders dan shutters, maar wel even stijlvol: houten jaloezieën. Door voor een 75mm ovale lamel te kiezen creëer je een shutterlook, met de eigenschappen van een jaloezie! Van houtstructuur tot mat gelakte finish en van antieke finish tot hoogglans kwaliteiten. Houten jaloezieën van Zonnelux zijn verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren en leverbaar in 5 verschillende lamelbreedtes.

Welke raamdecoratie vind jij het meest geschikt voor een landelijk modern interieur? Ga naar www.zonnelux.nl voor meer inspiratie. En vraag de dichtstbijzijnde dealer om interieuradvies op maat. of informeer er naar bij een van onze 5-sterrenspecialisten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist