Raamdecoratie voor draai-kiepramen

Dit is dé oplossing

Draai-kiepramen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze huizen. Deze raamsoort kun je,  zoals de naam al zegt, op twee manieren openen: naar binnen draaien, zodat het raam geheel open staat of naar binnen “kiepen”, zodat het raam deels geopend is. Deze functie maakt een draai-kiepraam geschikt voor alle ruimtes in een huis. Maar hoe zorg je ervoor dat deze functionaliteit niet vervalt door de raamdecoratie? Met andere woorden: welke raamdecoratie is geschikt voor een draai-kiepraam?

Perfect-Fit is dé oplossing voor draai-kiepramen. Perfect-Fit zijn oplossingsgerichte systemen voor ‘montage zonder schroeven’ op aluminium, kunststof en houten kozijnen. Ideaal voor naar binnen draaiende ramen, zoals bijvoorbeeld draai-kiepramen of deuren. Dit systeem biedt twee mogelijkheden: Perfect-Click en Perfect-Tape.

Perfect-Tape
Perfect-Tape zijn zijgeleidingsprofielen waarmee het product op het glas of raamframe wordt geplakt. De profielen worden op het glas- of raamframe getaped, waardoor schroeven niet nodig is. Perfect-Tape is leverbaar in combinatie met: duo rolgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen en Duettes®. 

Perfect-Click
Perfect-Click is een 4-kaderig frame dat tussen de glaslatten wordt geklemd door middel van 4 clips die nauwelijks tot niet zichtbaar zijn. Doordat de clips tussen de glaslatten en het glas worden geklemd, komen er ook bij dit systeem geen schroeven aan te pas. Perfect-Click is leverbaar in combinatie met: plisségordijnen, Duettes®, rolgordijnen en aluminium jaloezieën.   

Perfect-Fit maakt het mogelijk om voor de soort raamdecoratie van je voorkeur te gaan, zonder dat het “draaien” en “kiepen” van het raam wordt belemmerd. Meer weten over Perfect-Tape of Perfect-Click? Vraag een van onze dealers om interieuradvies op maat. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist