Raamdecoratie

welke soort past bij jou?

Raamdecoratie is er in vele soorten en maten. Iedere vorm heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Wil je weten welke raamdecoratie het beste bij je past? We hebben er een aantal op een rijtje gezet.

Gordijnen
Gordijnen zijn de meest voorkomende vorm van raamdecoratie. Ze houden kou en tocht buiten, werken verduisterend en bieden privacy. Er zijn verschillende ophangmogelijkheden voor gordijnen zoals een rails, roede of spankabel. Gordijnen zijn in vele soorten stoffen, kleuren en motieven te verkrijgen. Voor elk interieur is wel een passend gordijn te vinden.

Horren
Horren plaats je voor een raam of deur en zijn vooral bedoeld om vervelend ongedierte buiten te houden en frisse lucht binnen te laten. Zowel het gaas als het frame is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat de horren altijd bij je interieur passen.

Jaloezieën
Met horizontale jaloezieën bepaal je zelf de intensiteit en richting van het licht. Tegenwoordig zijn horizontale jaloezieën in zeer veel kleuren, verschillende afwerkingen en lamelbreedtes te verkrijgen, om je persoonlijke stijl door te voeren. Houten jaloezieën geven een natuurlijke sfeer. Door een band te gebruiken in dezelfde kleur, ontstaat er een mooi geheel.

Plissé Shades
Plissé Shades zijn zeer decoratief doordat je iedere denkbare stof kunt gebruiken. Door je eigen kleuren en favoriete patronen te gebruiken, haal je unieke raamdecoratie in huis. Dankzij de reflecterende werking zijn Plissé Shades prima te gebruikt als zonwering. Ook speciale raamvormen zijn geen enkel probleem.

Lamellen
Wat geldt voor jaloezieën geldt ook voor verticale lamellen: je kunt eenvoudig het daglicht en je privacy regelen. Naast vele soorten stoffen kun je ook kiezen voor lamellen van aluminium of pvc.. Verticale lamellen worden vaak gebruikt voor als raamdecoratie bij grote raampartijen.

Shutters
Shutters zijn houten luiken, met verstelbare lamellen. De panelen kan je samenstellen uit verschillende breedtes , kleuren en materialen, Shutters zijn te plaatsen voor alle soorten ramen, ongeacht grootte of vorm.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist