Paneelgordijnen

voor grote ramen

Grote ramen thuis of op kantoor laten lekker veel licht binnen, maar geven ook zonlicht en hitte van buitenaf vrij spel. Bovendien hebt u grote kans op ongewenste inkijk. Met de juiste raamdecoratie bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval en zorgt u voor privacy. Daarnaast bespaart u energie omdat raambedekking isolerend werkt in de winter en de ruimte in de zomer langer koel houdt. Verwarming en airco hoeven zo minder hard te werken. Paneelgordijnen zijn speciaal geschikt voor grote raampartijen, schuifpuien of serres en ze worden daarom ook vaak in kantoorpanden toegepast. Bovenaan zitten minimaal 2 en maximaal 5 rails, ook wel meersporen rails genoemd. Afhankelijk van de breedte van de ramen bepaalt u hoeveel u er nodig hebt. Met behulp van de rails schuift u meerdere panelen van stof gemakkelijk voor elkaar langs. Zo creƫert u open en dichte raamvlakken op de plekken die u wilt. U hoeft dus nooit een opgesloten gevoel te hebben. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor volledig sluiten of openen.

Kleuren en toepassingen
Er zijn paneelgordijnen in neutrale lichte en donkere tinten maar ook in fris marineblauw en rood. Voor de rails en onderlatten hebt u keuze uit wit, zilver en antraciet. U kunt deze raamdecoratie dus bij elke interieurstijl combineren voor een instant design-effect. Door hun rustige en minimalistische uitstraling geven ze cachet en stijl aan elke ruimte met grote ramen. Daarnaast maken ze de ruimte optisch groter.

Verder kun je spelen met verschillend gekleurde panelen naast elkaar. Zo kies je bijvoorbeeld een rode of blauwe accentkleur en laat deze in de rest van het interieur terugkomen. Kleinere ramen in de ruimte kun je eventueel voorzien van bijpassende rolgordijnen. Bestel bij twijfel een kleurenstaal om alvast het effect te bekijken. Paneelgordijnen worden ook vaak toegepast als roomdivider of om eenvoudig maar doeltreffend een open kastenwand af te schermen.

Op maat gemaakt, eenvoudig gemonteerd
De flexibele paneelgordijnen blijven strak naar beneden tegen de ramen hangen met een verzwarende onderlat en nemen zo weinig extra ruimte in, dit in tegenstelling tot overgordijnen. Voor het schuiven van de panelen gebruikt u een kindveilig bedieningskoord. Door uw paneelgordijnen op maat te bestellen en te monteren houdt u de prijs aantrekkelijk en u bent niet afhankelijk van standaardmaten. Vaak kunt u de paneelgordijnen personaliseren met bijvoorbeeld het bedrijfslogo. Zo krijgen ze een unieke uitstraling en u genereert extra reclame.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist