Nieuwe collectie Twist®

Rolgordijnen van Luxaflex®

Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, introduceert de nieuwe collectie Twist® Rolgordijnen. De collectie, die bekend staat om de twee stoffen die soepel langs elkaar schuiven in een open, halfopen of gesloten positie, is in nieuwe kleuren en dessins beschikbaar. Naast strepen, cirkels en grafische prints zijn er nu ook glanzende en getextureerde stoffen in uiteenlopende kleuren en met nieuwe digitale dessins ontworpen.

Het Luxaflex®-ontwerpteam heeft vier nieuwe digitale patronen in twaalf kleuren gecreëerd. Met tinten als aardegroen, pastelblauw, krachtig roze of mauve en de verfijnde patronen in vloeiende, natuurlijke vormen met bladeren en dansende schaduwen of modernistische, hoekige lijnen krijgt deze raamdecoratie extra elegantie. Deze unieke dessins worden zowel op de transparante als verduisterende banen van de Twist® stoffen gedrukt en zorgen voor een stijlvol geheel, passend bij iedere interieurstijl en -smaak.

Voor extra helder doorzicht zijn de Luxaflex® Twist® Rolgordijnen verkrijgbaar met de nieuwe weeftechnieken van ClearView™. De verduisterende stroken kunnen voor de transparante stof worden geschoven, zodat de lichtinval en privacy naar wens aangepast kunnen worden en schittering wordt voorkomen. Deze stof is beschikbaar in tien kleuren die exclusief voor Luxaflex® ontworpen zijn. Daarnaast is het mogelijk om deze collectie met het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation te bedienen. Daarmee zijn de Twist® Rolgordijnen vanaf iedere locatie en op ieder moment te bedienen via de afstandsbediening, de app of een slimme assistent.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist