Luxaflex

Licht, sfeer en privacy


Horizontale Jaloezieën van aluminium zijn door Luxaflex® in de jaren 50 van de vorige eeuw wereldwijd geïntroduceerd. De charme van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht. En met de steeds groter wordende reeks kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes kunt u voor elke kamer uw eigen stijl kiezen.

 

Design klassiekers

De oervorm van deze jaloezie is natuurlijk de Luxaflex® jaloezie met 50 mm brede lamellen. Een echte klassieker, maar met een opvallend modern kleurenpalet en een eigentijdse look: gracieus afgeronde lamelhoeken met opties voor aangepaste perforaties aan de uiteinden van de lamellen of bij de trekkoorden. Op en top retro, helemaal van deze tijd. De afwerking van de jaloezie met een eigentijdse reeks stoffen ladderband zorgt voor een jaloezie die past bij een persoonlijke stijl en elke kamer allure geeft. Verder is er de keuze om de jaloezie af te werken met kleurgecoördineerd ladderkoord of het klassieke kunststof ladderband.

 

 

Ook de Luxaflex® Horizontale Jaloezie met 35 mm brede lamellen is een echte klassieker die voor een geraffineerde, eenvormige look zorgt in elke kamer. Ideaal voor middelgrote tot grote ramen: moeiteloze instelling en richting van het licht in uw kamer door een simpele draai aan de

bedieningsstang.

 

Sierlijk en multifunctioneel

De meest verkochte Horizontale Jaloezie is de uitvoering met 25 mm brede lamellen. Het is de perfecte combinatie tussen een mooie stijl en uitstekende duurzaamheid. 25 mm brede Horizontale Jaloezieën zijn beschikbaar in een uitgebreide reeks kleuren, afwerkingen en texturen en perforaties die de lamel nog sierlijker maken.

 

Luxaflex® Variozone™ Horizontale Jaloezieën, eveneens met een 25 mm brede lamel, hebben een uniek, gepatenteerd mechaniek, waarmee ieder segment van de jaloezie open of dicht kan. Op die manier kiest u zelf de ideale combinatie van licht en privacy. Variozone™ Jaloezieën zijn de ultieme oplossing voor flexibele lichtinstelling en ideaal voor badkamers, ramen aan de straatkant of

kantoren die een goed evenwicht zoeken tussen inkijk en lichtinval. Een ideale oplossing voor werkplekken, waardoor hinderlijke schittering op beeldschermen voorgoed verleden tijd is.

 

16 mm brede Horizontale Jaloezieën hebben een bijna onopvallende allure. Ze combineren optimale doorkijk met perfecte lichtinstelling. Deze jaloezieën zijn beschikbaar in een uitgebreide reeks exclusieve kleuren en afwerkingen en zorgen voor een aantrekkelijke, eigentijdse look.

 

Vorm het leven

Ondulette® jaloezieën van Luxaflex® voegen opvallend design toe aan ramen en kamers. Onregelmatig gevormde lamelranden zorgen voor een unieke aanblik in gesloten positie en voor een prachtig lichtspel in open stand. Ondulette® is beschikbaar in een reeks prachtige kleuren en afwerkingen.

 

 

Ondulette® Desert is geïnspireerd op golvende duinen en bezorgt de kamer een unieke stijl en visueel perspectief, Ondulette® Ocean geeft de indruk van aanrollende golven en maakt een kamer visueel interessanter en rijker. De uitvoering Ondulette® Valley wordt gekenmerkt door langgerekte krommingen van de lamellen die de aanblik van de jaloezieën verzacht. Ondulette® Kite heeft in gesloten stand licht gebogen kruisende lijnen die van afstand ogen als een groot aantal vliegers naast elkaar. In halfgesloten toestand zorgt het patroon voor een fascinerend lichtspel.

Eveneens zeer metrisch is de Ondulette® Cube met bijzondere harde, rechthoekige vormen, die een  dynamisch doch rustig beeld geven. Ondulette® Wave heeft een aanblik van parallelle S-curves, een vriendelijk, energiek patroon wanneer deze jaloezieën worden dichtgedraaid. Tot slot noemen we de Ondulette® Diamond, met de facetvormen van een edelsteen als afwerking. Het patroon is evenwichtig en symmetrisch.

Kijk voor meer informatie op: www.luxaflex.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist