Luxaflex rolgordijnen

Reflection collectie

Tijdens de Dutch Design Week heeft Luxaflex Nederland de nieuwste Rolgordijn Reflection collectie geïntroduceerd. Deze collectie biedt prachtige stoffen met een groot aantal dessins en is leverbaar met de smarthome-oplossing PowerView® Motorisation.

Natuur als inspiratiebron
Geïnspireerd door de meest recente botanische en florale trends, bestaat de duurzame Reflection collectie uit uiteenlopende patronen en eigentijdse kleuren. Maartje Knipscheer, styliste, licht toe: “Deze stoffen bieden een verscheidenheid aan zachte kleuren en zijn gebaseerd op de laatste designtrends. Door de vele keuzemogelijkheden krijgen de Reflection Rolgordijnen een eigen gezicht. Ook kunnen we spreken van ‘Dutch Design’, want deze collectie is ontwikkeld in Nederland, door onze vakmensen.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist