Luxaflex raamdecoratie

FrameFix™ systeem

Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, breidt de populaire collecties Duette® en Plissé Shades uit met het nieuwe FrameFix™ systeem; een magnetisch frame voor zowel kunststof als aluminium raamkozijnen.

Boren niet meer nodig
FrameFix™ wordt middels een magnetisch frame naadloos op het kozijn geplaatst. Hierdoor is het systeem zeer geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen, maar ook voor draai-kiepramen. Het systeem is bovendien eenvoudig te verwijderen bij ruitreiniging. Zo is het met FrameFix™ niet meer nodig om gaten te boren, aangezien het systeem met een magnetisch frame op het raamkozijn wordt geplaatst. Dit betekent dat er meer lichtcontrole mogelijk is en deze nauw op het venster aansluit.

Het systeem is geschikt voor Plissé en Duette® Shades en leverbaar met de mogelijkheid voor een Top-Down/Bottom-Up bediening voor een optimale lichtbeheersing.

Energiebesparende raambekleding
Duette® Shades hebben een dubbele plooi, waardoor ze een strakke en elegante uitstraling hebben. Dankzij de honingraatstructuur hebben Duette® Shades een energiebesparende werking; ruimtes blijven koel in de zomer en warm in de winter. Daarmee is de collectie geschikt voor alle leefruimtes.

Vanaf oktober wordt de collectie uitgebreid met zeven extra scherp geprijsde transparante en zeven verduisterende stoffen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist