Luxaflex raamdecoratie

Horizontale Jaloezieën met nieuwe kleuren

De bekendste collectie raambekleding van Luxaflex® bestaat uit horizontale jaloezieën. Aan het bestaande aanbod is een enorm pallet aan nieuwe kleuren, decoraties en functies toegevoegd. Er kan nu gekozen worden uit meer dan 170 verschillende kleuren!

Uniforme kleuren
Ook op decoratief gebied is er veel mogelijk met de vernieuwde collectie van Horizontale Jaloezieën. Niet alleen is er keuze uit 177 verschillende kleuren, maar voor iedere kleur is ook de afwerking kleurspecifiek afgestemd. Daarnaast is het mogelijk om voor de nieuwe Flock de Luxe dessins te kiezen. Deze stoffen opdruk die aanvult als velours geeft je raambekleding letterlijk een zachte uitstraling. Het Flock de Luxe dessin werd onlangs nog onderscheiden met de Intirio Retail Award, de publieksprijs van de bekende vakbeurs in Gent. Liever geen uniforme kleur voor het raam? De verschillende kleuren Jaloezieën laten zich makkelijk combineren en variëren. Bovendien kan er worden gekozen uit vele dessins die de woning een warme sfeer geven.

Bedieningsgemak
Tijdens het vernieuwen van de collectie heeft Luxaflex® niet alleen naar de uitstraling, maar ook naar het comfort van de raambekleding gekeken. Zo hoef je met de LiteRise® bediening niet meer in de weer met een lang koord, maar open en sluit je de Jaloezieën gemakkelijk met één handbeweging. Opties als VarioFlex® en MegaView® laten bovendien extra licht door en verdubbelen het zicht naar buiten.

Milieubewust en veelzijdig
De Horizontale Jaloezieën zijn bijna volledig vervaardigd van gerecycled aluminium en daardoor een zeer milieubewuste keuze. De raambekleding is beschikbaar in vijf verschillende lamelbreedtes, waardoor de jaloezieën in vrijwel iedere ruimte goed toepasbaar zijn. Zo is de Jaloezie met een lamelbreedte van 35 mm ideaal voor kamers met middelgrote tot grote ramen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist