Luxaflex® raamdecoraties

Nieuwe collecties op Woonbeurs 2014

Luxaflex® is dit jaar traditiegetrouw aanwezig op de Woonbeurs en zal daar diverse nieuwe collecties tonen in het 3x anders-huis. Op de beurs kunnen bezoekers verder vrijblijvend advies krijgen over welke soort raambekleding het beste past bij hun woonsituatie. De Woonbeurs vindt plaats van 30 september tot en met 5 oktober in de RAI Amsterdam.

Tijdens de Woonbeurs zal voor het eerst de nieuwe Plissé Shades-collectie van Luxaflex® aan het publiek worden getoond. Nieuwe kleuren en de keuzemogelijkheid voor meerdere plooibreedtes zijn de belangrijkste toevoegingen. Hiermee bieden Plissé Shades voor ieder raam een passende oplossing. Ook ‘moeilijkere’ ramen zoals ronde ramen, kiepramen en schuine dakramen kunnen met Plissé Shades van Luxaflex® worden bekleed.

Daarnaast presenteert Luxaflex® tijdens de Woonbeurs de recent geïntroduceerde vernieuwde collectie Duette® Shades. Nieuw hierin is de toepassing van drie verschillende transparanties. Hierdoor kunnen consumenten per raam bekijken hoe groot de lichtinval is en welke transparantie er dus gekozen moet worden. Op die manier krijgt ieder raam dezelfde uitstraling, terwijl de lichtinval 'op maat' kan worden bepaald. Ook hebben consumenten nu een ruimere keuze uit stoffen en kleuren in de collectie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist