Luxaflex® Expressions

dierbare foto als raambekleding

Luxaflex®, de Europese marktleider in raambekleding, biedt de mogelijkheid je eigen Horizontale Jaloezieën te ontwerpen. Een mooie vakantiefoto of afbeelding van de kinderen? Ontwerp je eigen Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® en geef je interieur een persoonlijke touch.De virtuele tool Imagine Studio op www.luxaflex.nl maakt het mogelijk jouw ideeën te visualiseren. Er is eindeloos te experimenteren met allerlei achtergronden en designs zodat je een unieke Jaloezie kunt creëren. Foto's zijn eenvoudig te uploaden en wanneer je zelf niet in het bezit bent van een gewenste afbeelding, is er de Luxaflex® fotogallerij, waaruit verschillende beelden gekozen kunnen worden. Ook hebben ontwerpers de keuze uit verschillende breedtes lamellen in 25 kleuren. Luxaflex® Expressions Horizontale Jaloezieen geeft op een bijzondere manier een persoonlijke touch aan de inrichting.

Daarnaast is het voor bedrijven natuurlijk een prachtige manier om het raam als visitekaartje te gebruiken. Een opvallende manier die bovendien precario-vrij is.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist